Yerelbilgi Sisteminin Kullanılmasına İlişkin Genelge
Yerelbilgi Sisteminin Kullanılmasına İlişkin Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Genelgesi Genelgesi Yayımlanmıştır. Sistemehttps://formyerelbilgi.csb.gov.tradresinden..
Kontrolörler Başkan Yardımcısı olarak görevlendirilme
Başkontrolör Gürsel YILMAZ Bakanlık Makamının Onayı ile Kontrolörler Başkan Yardımcısı olarak görevlendirilmiştir. Hayırlı ve ugurlu..

1-09 Ağustos 2022 Tarihli ve 31918 Sayılı Resmî Gazetede "Belediye Su ve Kanalizasyon Hizmetlerinde Uyulacak Usul ve Esaslara İlişkin Yönetmelikte Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik" yayımlanmıştır.

2-03 Ağustos 2022 Tarihli ve 31912 Sayılı Resmî Gazetede "Belediye Gelirleri Kanunu Genel Tebliği (Seri No: 2022/1)" yayımlanmıştır.

3- 29 Temmuz 2022 Tarihli ve 31907 Sayılı Resmî Gazete'de "Çevresel Etki Değerlendirmesi Yönetmeliği" yayımlanmıştır.

4- 26 Temmuz 2022 Tarihli ve 31904 sayılı Resmî Gazete “Belediye Gelirleri Kanunu Genel Tebliği (Seri No: 55)" yayımlanmıştır.

28 Temmuz 2022 Tarihli ve 31906 Sayılı Resmî Gazetede "

Sözleşmeli Personele Ek Ödeme Yapılmasına Dair Kararda Değişiklik Yapılmasına Dair Karar (Karar Sayısı: 5911)" yayımlanmıştır. Karar ile 3/1/2012 tarihli ve 2012/2665 sayılı Bakanlar Kurulu Kararı İle yürürlüğe  konulan Sözleşmeli Personele Ek Ödeme Yapılmasına Dair Karara ekli "Sözleşmeli Personel  Ek Ödeme Oranlan Cetveli”nin 9 uncu sırasının sonuna Yerüstü Maden Uzmanı, Maden Haritacılığı Uzmanı” İbaresi eklenmiştir.

Karara ulaşmak için linki tıklayınız.