1-02 Temmuz 2020 Tarihli ve 31173 Sayılı Resmi Gazete'de " Belediye ve Bağlı Kuruluşları ile Mahalli İdare Birlikleri Personelinin Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği Esaslarına Dair Yönetmelik" yayımlanmıştır.

2- 10 Haziran 2020 Tarihli ve 31151 Sayılı Resmi Gazete'de " Resmî Yazışmalarda Uygulanacak Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik (Karar Sayısı: 2646)" yayımlanmıştır.  Bu Yönetmelik, bütün kamu kurum ve kuruluşlarını kapsamıştır.

3- 09 Haziran 2020 Tarihli ve 31150 Sayılı Resmi Gazete'de " İşyeri Açma ve Çalışma Ruhsatlarına İlişkin Yönetmelikte Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik (Karar Sayısı: 2626)" yayımlanmıştır.

4- 08 Nisan 2020 Tarihli ve 31093 Sayılı Resmi Gazete'de " Belediye ve Bağlı Kuruluşları ile Mahalli İdare Birlikleri Norm Kadro İlke ve Standartlarına Dair Yönetmelikte Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik" yayımlanmıştır.

Salim ÇOLAK

SALİM ÇOLAK

(1963-2019)

Salim 1963 yılında Eskişehir’de doğdu. Eskişehir Anadolu Üniversitesi-İş İdaresi Bölümünden mezun oldu. 1985-1990 yıllarında İçişleri Bakanlığı APK Kurulu Başkanlığında çalıştı, 1991 yılından itibaren de aynı Bakanlıkta Mahalli İdareler Kontrolörü olarak görev yapmaktaydı. Evli ve iki çocuk babasıydı. Değerli meslektaşımızı 24.02.2019 tarihinde kaybettik.