Hayrettin GÜNGÖR'ün Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Seçilmesi
Sevgili Meslektaşımız, Belediyeler Birliği Genel SekreteriHayrettin GÜNGÖR,Mahalli İdareler Genel seçimsonuçlarına göreKahramanmaraş..

1- 15 Ocak 2020 Tarihli ve 31009 Sayılı Resmi Gazete'de " Devlet Memurları Yiyecek Yardımı Yönetmeliği Uygulama Tebliği (Sıra No: 1)" yayımlanmıştır.

2- 30 Aralık 2019 Tarihli ve 30994 Sayılı Resmi Gazete'de "6183 Sayılı Amme Alacaklarının Tahsil Usulü Hakkında Kanunun 51 inci Maddesinin Birinci Fıkrasında Yer Alan Gecikme Zammı Oranının, Her Ay İçin Ayrı Ayrı Uygulanmak Üzere %1,6 Olarak Belirlenmesi Hakkında Karar (Karar Sayısı: 1947)Yayımlanmıştır.

3- 30 Aralık 2019 Tarihli ve 30994 Sayılı Resmi Gazete'de " Tahsilat Genel Tebliği (Seri: C Sıra No: 5) " Yayımlanmıştır. Tebliğ ile 21/7/1953 tarihli ve 6183 sayılı Amme Alacaklarının Tahsil Usulü Hakkında Kanunun 48 inci maddesi ile Bakanlığımıza tanınan yetkiye istinaden, halen yıllık %19 olarak uygulanmakta olan tecil faizi oranı bu Tebliğin yayımı tarihinden itibaren yıllık %15 olarak belirlenmiştir.

4- 31 Aralık 2019 Tarihli ve 30995 Sayılı Resmi Gazete'de " 6502 Sayılı Tüketicinin Korunması Hakkında Kanunun 77 nci Maddesine Göre 2020 Yılında Uygulanacak Olan İdari Para Cezalarına İlişkin Tebliğ  " Yayımlanmıştır. Tebliği ile 6502 sayılı Tüketicinin Korunması Hakkında Kanunun 77 . maddesi uyarınca 1/1/2020 ile 31/12/2020 tarihleri arasında uygulanacak idari para cezası miktarları  belirlenmiştir.

Suat TAŞTEKİN

BAŞSAĞLIĞI

Suat TAŞTEKİN

(1965-2008)

1965 yılında Ankara’da doğdu. Ertuğrul Gazi İlkokulu, Kurtuluş Ortaokulu ve Kurtuluş Lisesini bitirdikten sonra 1983 yılında Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesine girdi. 1987 yılında, Fakültenin  Çalışma Ekonomisi bölümünden mezun oldu.

Bir süre Şekerbank’ta çalıştıktan sonra 1990 yılında İçişleri Bakanlığı’nda Mahalli İdareler Kontrolörü olarak göreve başladı.

Bir çocuk babasıydı. Koyu Galatasaray taraftarı, sevgi dolu, sıcakkanlı bir kişiliğe sahip ve neşe kaynağı olmasıyla dikkat çekerdi.

Değerli meslektaşımızı, genç yaşta 23.11.2008 tarihinde geçirmiş olduğu kalp krizi sonucu kaybettik. Merhuma Allah’tan rahmet, kederli ailesine, yakınlarına ve meslektaşlarımıza başsağlığı dileriz.

KONTDER