1- 22 Şubat 2020 Tarihli ve 31047 Sayılı Resmi Gazete'de" Arazi ve Arsa Düzenlemeleri Hakkında Yönetmelik" yayımlanmıştır.

2- 06 Şubat 2020 Tarihli ve 31031 Sayılı Resmi Gazete'de " Muhasebat Genel Müdürlüğü Genel Tebliği (Sıra No: 65) (Parasal Sınırlar ve Oranlar)" yayımlanmıştır. Tebliğ ile  parasal sınırları, faiz oranlarını ve alındı birim fiyatları belirlenmiştir.

3- 29 Ocak 2020 Tarihli ve 31023 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlanan "Kamu İhale Tebliği (No: 2020/1)"  ile 4734 sayılı Kamu İhale Kanununda belirtilen eşik değerlerin ve parasal limitler güncellenmiştir.

4- 15 Ocak 2020 Tarihli ve 31009 Sayılı Resmi Gazete'de " Devlet Memurları Yiyecek Yardımı Yönetmeliği Uygulama Tebliği (Sıra No: 1)" yayımlanmıştır.

5- 30 Aralık 2019 Tarihli ve 30994 Sayılı Resmi Gazete'de "6183 Sayılı Amme Alacaklarının Tahsil Usulü Hakkında Kanunun 51 inci Maddesinin Birinci Fıkrasında Yer Alan Gecikme Zammı Oranının, Her Ay İçin Ayrı Ayrı Uygulanmak Üzere %1,6 Olarak Belirlenmesi Hakkında Karar (Karar Sayısı: 1947)Yayımlanmıştır.

6- 30 Aralık 2019 Tarihli ve 30994 Sayılı Resmi Gazete'de " Tahsilat Genel Tebliği (Seri: C Sıra No: 5) " Yayımlanmıştır. Tebliğ ile 21/7/1953 tarihli ve 6183 sayılı Amme Alacaklarının Tahsil Usulü Hakkında Kanunun 48 inci maddesi ile tecil faizi oranı  yıllık %15 olarak belirlenmiştir.

Suat TAŞTEKİN

BAŞSAĞLIĞI

Suat TAŞTEKİN

(1965-2008)

1965 yılında Ankara’da doğdu. Ertuğrul Gazi İlkokulu, Kurtuluş Ortaokulu ve Kurtuluş Lisesini bitirdikten sonra 1983 yılında Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesine girdi. 1987 yılında, Fakültenin  Çalışma Ekonomisi bölümünden mezun oldu.

Bir süre Şekerbank’ta çalıştıktan sonra 1990 yılında İçişleri Bakanlığı’nda Mahalli İdareler Kontrolörü olarak göreve başladı.

Bir çocuk babasıydı. Koyu Galatasaray taraftarı, sevgi dolu, sıcakkanlı bir kişiliğe sahip ve neşe kaynağı olmasıyla dikkat çekerdi.

Değerli meslektaşımızı, genç yaşta 23.11.2008 tarihinde geçirmiş olduğu kalp krizi sonucu kaybettik. Merhuma Allah’tan rahmet, kederli ailesine, yakınlarına ve meslektaşlarımıza başsağlığı dileriz.

KONTDER