KONT-DER 13. OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTI İLANI
İÇİŞLERİ BAKANLIĞI MAHALLİ İDARELER KONTROLÖRLERİ DERNEĞİ 13. OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTI İLANI Derneğimizin 13. Olağan Genel Kurul Toplantısı..
Ali ÇELİKBİLEK
Meslektadışımız Ali ÇELİKBİLEK, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Yerel Yönetim Genel Müdürlüğünde Genel Müdür..
Alaaddin KAHRAMAN
Eski Meslektaşımız, Derneğimiz üyesi Alaaddin KAHRAMAN, İçişleri Bakanlığı İç Denetim Birim Başkanı olarak görevlendirilmiştir...

1- 22 Nisan 2021 Tarihli ve 31462 Sayılı Resmi Gazete'de "Kamu İdarelerince Hazırlanacak Stratejik Planlar ve Performans Programları ile Faaliyet Raporlarına İlişkin Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik" yayımlanmıştır.

2-03 Mart 2021 Tarihli ve 31412 Sayılı Resmi Gazetede " Muhasebat Genel Müdürlüğü Genel Tebliği (Sıra No: 67) (Parasal Sınırlar ve Oranlar)" yayımlanmıştır.

3-15 Eylül 2020 Tarihli ve 31245 Sayılı Resmi Gazete'de " İmar Planı Değişikliğine Dair Değer Artış Payı Hakkında Yönetmelik" yayımlanmıştır.

4-02 Temmuz 2020 Tarihli ve 31173 Sayılı Resmi Gazete'de " Belediye ve Bağlı Kuruluşları ile Mahalli İdare Birlikleri Personelinin Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği Esaslarına Dair Yönetmelik" yayımlanmıştır.

5- 10 Haziran 2020 Tarihli ve 31151 Sayılı Resmi Gazete'de " Resmî Yazışmalarda Uygulanacak Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik (Karar Sayısı: 2646)" yayımlanmıştır.  Bu Yönetmelik, bütün kamu kurum ve kuruluşlarını kapsamıştır.

6- 09 Haziran 2020 Tarihli ve 31150 Sayılı Resmi Gazete'de " İşyeri Açma ve Çalışma Ruhsatlarına İlişkin Yönetmelikte Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik (Karar Sayısı: 2626)" yayımlanmıştır.

Sorularınızı cevaplandırıyoruz

ÖNEMLİ !
1- Soru-Cevap Platformunda tüm sorularınızı Derneğimize sorabilirsiniz.

2- Derneğimizin "www.kontder.org.tr/" İnternet adresi üzerinki soru cevap platformundaki soru gönderme kısmı üzerinden gönderilen sorulardan, öncelikle DERGİ ABONELERİMİZİN SORULARINA  cevap verilmektedir.  Email veya faks ile gönderilen sorulara cevap verilmemektedir. Verilen cevaplarda, Dergimiz'de yayınlanmaktadır. Gerekli görülenler internet sayfamızda  Soru cevap Platformunda da yayınlanmaktadır. Soru Cevap Platformundaki SORU VE CEVAPLARI SADECE ABONELERİMİZİN GÖRMESİNE İZİN VERİLMEKTEDİR.

3- Soru-Cevap Platformunda yer alan soru ve cevapları herhangi bir şekilde kopyalanamaz, başka yere taşınamaz, alıntı yapılamaz, internet üzerinde veya her ne suretle olursa olsun yayınlanamaz ve kullanılamaz.

4- Soru gönderme platformu üzerinden gönderilen ve gerçeği yansıtmayan kimlik bilgileri ile soruların içeriğinden Derneğimiz ve Yayın Kurulumuz sorumlu değildir. Bu sorumluluk tamamen soruyu gönderene aittir.

5- Derneğimiz bir şikayet mercii olmadığı için yerel yönetimleri şikayet tarzında ki sorular cevaplandırılmamaktadır. Derneğimiz yerel yönetim karar organı üyeleri ile çalışanlarına; rehberlik ve yol göstermek amacıyla herhangi bir karşılık beklenmeksizin soruları cevaplandırılma hizmeti verilmektedir.

6- Derneğimizin portalında sorulara verilen cevaplar ilgili mevzuat hükümleri doğrultusunda ilgili soruyu cevaplandıranın görüşü ve kanaatini içermektedir. Resmi bir niteliği bulunmamaktadır.

7- Derneğimizce yukarıda belirtilen hizmetler karşılıksız verilmektedir.

8- "www.kontder.org.tr/" İnternet adresinin soru gönderme platformu üzerinden gönderilen sorular imkanlar ölçüsünde cevaplandırılmaktadır. Derneğimizin gönderilen tüm soruları cevaplandırmak gibi bir yükümlülüğü bulunmamaktadır.

9- Derneğimizin portalı üzerinden gönderilecek olan soruların yazım kurallarına uygun olarak yazılarak gönderilmesi gerekmektedir. Anlam bozukluğu olan sorular gönderilmemelidir. Bu tür sorulara cevap verilmemektedir.

10- Sorulara verilen cevaplar ilgili mevzuaatta daha sonra değişiklikler olabileceği dikkate alınarak, cevap tarihi itibariyle değerlendirilmelidir.

11- Sorulara verilen cevaplar, cevaplandıranın kendi görüşü ve değerlendirmesidir. Buna istinaden idari ve mali sorumluluk gerektiren iş ve işlemlerin yapılması durumunda idarelerin kendi sorumluluğu altındadır. Cevaplar ile ilgili “ derneğimiz" ve soruyu cevaplandıran hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.