1- İşyeri Açma ve Çalışma Ruhsatlarına İlişkin Yönetmeliğine ekli Ek–2 GSM listesinde, ekmek ve pide fırınları günlük üretim kapasitesine, işyeri genişliğine ve büyükşehir, il, ilçe, belde ve köylere göre sınıflandırılmaktadır. Buna göre Yönetmeliğe ekli GSM listesinde 2 ve 3. sınıfında yer alan bu işyerleri özel yapı şeklini gerektirmesi ve fırın olmasından hareketle gayri sıhhi müessese olması gerektiği düşünülmektedir. Yönetmeliğin 9.maddesine göre ilgili kurum ve kuruluşların görüşü alındıkt...
Sayın Kullanıcı,
bu soruya verilmiş cevap metninin tamamını görüntüleyebilmek için "Üye Girişi" yapmalısınız.
Soru Cevap uygulamasında yeni bir hesap oluşturun
veya giriş yapın.