İşyeri Açma ve Çalışma Ruhsatlarına İlişkin Yönetmeliğin Ek-2 listesinde ekmek, sade pide ve ekmek çeşitleri üreten yerler günlük üretim kapasitesine göre 2 nci ve 3 üncü sınıf gayri sıhhi müesseseler arasında gösterilmiştir. Bu bakımdan, etli pide salonlarında fırın bulunuyor ve buralarda pişirilen pideler müşterilere sunuluyorsa, bu işyerlerinin günlük üretim kapasitesine göre 2 veya 3. sınıf gayri sıhhi müessese olarak değerlendirilmesi, ruhsat ve denetim işlemlerinin buna göre yürütülmesi ge...
Sayın Kullanıcı,
bu soruya verilmiş cevap metninin tamamını görüntüleyebilmek için "Üye Girişi" yapmalısınız.
Soru Cevap uygulamasında yeni bir hesap oluşturun
veya giriş yapın.