MÜTEFERRİK KDZ.EREĞLİ BELEDİYESİ 18 ŞUBAT 2010 PERŞEMBE

Soru

ÖZEL SORU

10/02/2010

Sayın hocam,

Öncelikle sorduğumuz sorulara verdiğiniz cevaplar ile iş ve işlemlerinizde düzgün, düzenli

çalışmamızı sağladığınız için teşekkür ederim.

Ben Kdz.Ereğli Belediyesi’nde ;

- İmar ve Şehircilik müdürlüğü bünyesinde Gerçekleştirme Görevlisi, (müdürlüğün bütün ihale dosyalarını hazırlama ,iller bankasından alınacak gerek proje gerekse de kamulaştırma kredilerinin yürürlükteki mevzuat hükümlerine göre bütün iş ve işlemlerinin takibi sonuçlandırılması ve İçişleri Bakanlığından alınacak borçlanma izni iş ve işlemlerinin sonuçlandırılması dahil)

- Toplu Konut İşletme Servisi’nde Sayman,(asıl kadrom)

- Belediyemiz Yemek Servisi’nin İdari ve Mali Sorumlusu,Maliyetler günlük olarak çıkartılıyor.

- Belediyemizin Hizmet Alımı İhale Dosyaları’nı hazırlamak

- Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’nde Müdür vekili (bu müdürlüğe bağlı birimler aşağıya çıkartılmıştır) olarak görev yapmaktayım.

- düğün salonu

- akm salonları

- abdi ipekçi salonu

- yaşlılar gençler evi

- gazi alemdar gemisi müzesi

- plaj tesisleri

- kamp tesisleri

- halkla ilişkiler(festivaller,sünnet şöleni,basın bürosu dahil)

- sportif hizmetler

Sorum aşağıdadır;

Bu görevlerin hepsini uzun zamandan beri yürütmeye çalışıyorum. Sizin de bildiğiniz üzere üzerimde bulunan görevlerin hepsi ayrı birer sorumluluk gerektiriyor yukarıda açıkladığım ve yürütmeye çalıştığım bu görevlerin bir memur üzerinde olması doğru mudur ? Tarafıma yüklenilen bu işlerin sağlık bir şekilde yürütülmesi için akşamları geç vakte kadar her hafta sonu da belediyede çalışmak zorunda kalıyorum.Yani sizin anlayacağınız Belediyede işimi bitirip evime gidemiyorum.Yeterli miktarda elemanda vermiyorlar. Bu görevlerimden bir veya daha fazlasından istifa etme hakkım var mı? Bu İş yoğunluğundan çeşitli sağlık sorunları ile karşılaşmaya başladım.Başkanımıza iletilmek üzere bağlı olduğum başkan yardımcısına EYLÜL 2009 ayında ve OCAK 2010 ayında olmak üzere iki defa zor durumda olduğuma ve sağlığımın bozulmaya başladığına dair rapor hazırlayıp sundum ama bir cevap alamadım.

Vereceğiniz cevap için şimdiden teşekkür ederim.

İsmail BAŞEL

Sayman

Kdz.Ereğli Belediyesi

İSMAİL BAŞEL, SAYMAN KDZ.EREĞLİ BELEDİYESİ - KDZ.EREĞLİ / ZONGULDAK

Cevap